المقادير:
2 كوب سكر للكراميل
3 كوب حليب
6 بيضات
... 3/4 كوب سكر بودرة
فانيليا
الطريقة :
هنحط سكر الكراميل ونقلبة لغاية ما يبة لونة بنى (يكرمل ) ولما يكرمل حنحطة فى القالب او القوالب وندخلة التلاجة
نسخن الحليب على نار متوسطة لغاية الغليان ونتركة جانبا
نخفق البيض ونضفلة السكر والفانيليا ونضيف الحليب الفاتر مع الاستمرار فى الخفق نطلع القوالب ونحط الخليط فوق الكرميل ونرصها فى صنية ونحط فى الصنية ماية سخنة وندخلة الفرن على 180 لمدة ساعة الا ربع ونختبرة بعود خشب او طرف سكينة زى الكيك لما يستوى هنسيبة يبرد وندخلة التلاجة ثم يقدم بااااااااردوبالف
2 كوب سكر للكراميل
3 كوب حليب
6 بيضات
... 3/4 كوب سكر بودرة
فانيليا
الطريقة :
هنحط سكر الكراميل ونقلبة لغاية ما يبة لونة بنى (يكرمل ) ولما يكرمل حنحطة فى القالب او القوالب وندخلة التلاجة
نسخن الحليب على نار متوسطة لغاية الغليان ونتركة جانبا
نخفق البيض ونضفلة السكر والفانيليا ونضيف الحليب الفاتر مع الاستمرار فى الخفق نطلع القوالب ونحط الخليط فوق الكرميل ونرصها فى صنية ونحط فى الصنية ماية سخنة وندخلة الفرن على 180 لمدة ساعة الا ربع ونختبرة بعود خشب او طرف سكينة زى الكيك لما يستوى هنسيبة يبرد وندخلة التلاجة ثم يقدم بااااااااردوبالف
شارك الموضوع على الفيس بوك |
0 التعليقات:
إرسال تعليق